Veckans tips!

Under 5 månader har jag letat efter inspiration till min nya lägenhet, jag har kollat i alla tidningar som finns om heminredning och design, kollat på alla siter om heminredning.
Nu har jag hittat ett ställe där jag har fått inspiration till hela min lägenhet  
http://roomservice.blogg.se/ 
Den kan jag varmt rekommendera för dig som vill göra om hemma!
Här hittar du mängder av inspiration, snygga möbler och mycket mer!

Trevlig helg!
/Rebecca

Alejandro Fuentes Bergström och Intrum Justitia

Vill passa på att tipsa om en intressant kampanj för Intrum Justitia:

För runt två sedan dök den chilenska apan Alejandro Fuentes Bergström upp i humorlabbet på SVT. Där diskuterade han vikten av struktur. Klippen med Alejandro har sedan dess blivit väldigt populära på olika videosajter där klippen fått viral spridning. Nyligen har det dykt upp nya klipp med Alejandro där han pratar om ämnen som:


Panik och privatekonomi

och


Vikten av att läsa det finstilta.

I slutet av dessa filmer dyker det upp en urladress nere i högra hörnet, mymoney.intrum.se som leder in till en kampanjsida för Intrum Justitia som heter My money. Jag tycker att detta är ett spännande sätt att locka en (gissningsvis) yngre målgrupp att intressera sig för sin privatekonomi i allmänhet och för Intrum Justitias tjänster i synnerhet.

/
Joel

Microsoft Songsmith

Här är Microsoft's nya reklamfilm för sin produkt Songsmith. Vissa tycker att den är så dålig att den blir rolig, andra påstår att det är en parodi. Gissningsvis har de medvetet gjort den så överdriven att den ska skapa en viral effekt och i det fallet, har de lyckats.
 

På studiebesök i Kungsholmen

Här håller vi inte tillbaka, hårt arbete kräver stadiga luncher!