Förgyll helgen med ett MMS till dina vänner

Laddad inför melodifestivalen?

Gör ett besök på
Telias MMS-ateljé.....



Mvh
Patrik
MEC Interaction
Mediaedge:cia

MEC PR

Vi får uttalas oss en del i press och denna artikel i Digitoday.fi blev riktigt bra. Tror vi.

E-papper

Härom kvällen när gick jag ut och tömde tidningsbacken i tidningreturen (en syssla som behövs göras ungefär varannan vecka), kom jag att tänka på att det egentligen är rätt märkligt att detta system fortfarande finns kvar. Mycket har hänt de senaste åren i takt med att vårt samhälle digitaliseras men runt tidningsläsandet har det mesta stått stilla.

Förutom att jag måste gå ut i vintermörkret och lassa in en mindre skogsdunge i en stor metallåda varannan vecka, så ska även någon stackare åka ut med min tidning mitt i natten och lägga den i min brevlåda....

Dessutom är tidningen inte alls anpassad till mina intressen (personalisering via rss feeds!) utan det är någon annan som valt vad jag skall läsa.

Här är en svensk video från
Epapercentral  som visar hur fiffigt det kan bli i framtiden (fast då kanske vi gör allt detta i en mobiltelefon med projektor eller något istället?):




/
Joel

Grattis Mattias som blivit pappa i helgen och har namnsdag idag!


Finns det nåt man inte vill veta om Janet eller Kim?



Nä, precis!! Sååå, bara att sms:a 118 118

Zoegas lottar ut kaffemaskin...

Zoegas har för tillfället sen kampanj där man kan vinna en fin kaffemaskin.
Tävlingen hålls inne på MSN Mat & Dryck   
http://mat.msn.se/

Utformningen är lite speciell på denna kampanj.
nnonsen är inte klickbar, (så när som på en länk till zoegas) men grejen är att du söker svaren inne på MSN med en ficklampa, sedan tävlar du direkt i annonsen....så kolla in den och säg vad ni tycker om den.

//Patrik


Vinnare av CC-Kula....i år igen!

Mediaedge:cia gjorde det i år igen!    Grattis Patrik och Christen!      Placering: Namn:   1 MEC 2   2 OMD 2   3 MediaCom S.T.I.D   4 Clear Channel   5 OMD 2   6 MEC 1       Hoppas att vi ser er snart igen!   Hälsningar Clear Channel Digital Media

Mediaedge:cia gjorde det i år igen!

Grattis Patrik och Christen!


Placering:Namn:
1MEC 2
2OMD 2
3MediaCom S.T.I.D
4Clear Channel
5OMD 2
6MEC 1

Hoppas att vi ser er snart igen!
Hälsningar Clear Channel Digital Media

SonyEricsson och Melodifestivalen

Gillar man melodifestivalen så bör man besöka denna sida! SonyEricsson har gjort en stor melodifestivalensatsning i år, och på nätet har man bland annat engagerat en bloggare som bevakar alla event på SonyEricssons hemsida!

Dessutom har vi integrerat eventbiten med nätet, så alla som besöker vår monter på högtidsdagarna och sjunger "Schlager-Karaoke", filmas och läggs upp på hemsidan.


Vi samarbetar dessutom med Aftonbladet och deras schlagersatsning. Se till exempel här!

//Petter

Håll koll på favoritbloggarna!

Har du också en massa favorit bloggar du surfar runt på varje dag? Spara tid och skaffa i så fall Feedreader eller något liknande program, ett riktigt bra verktyg som meddelar så fort någon av dina bloggers gör ett nytt inlägg!

Måndagstrött?

Lite måndagstrött kanske? I så fall kanske du skulle gå in på Monsters karriärmässa och se om du hittar det där jobbet som gör att du pigg och alert studsar upp ur sängen på morgonen? :-)