iPad:en flyttar in i köket

Det finns dessvärre fortfarande en hel del skeptiker till iPad:en som ännu inte verkar ha insett vare sig användningsområden eller nyttan bakom en iPad. Blendtec-gubben som trycker ner sin iPad i mixern verkar tillhöra den första gruppen något förvirrade strutsar. Till hans försvar får man dock ge honom cred. för att videon nu blivit en viral-succé på Youtube och inte minst lyfter fram Blendtec-produkterna till en väsentligt låg/obefintlig marknadsföringskostnad.
Till den grupp människor som dock insett iPad:ens många sköna användningsområden finns en kille som heter Alan Daly. Alan har med hjälp av en såg, några muttrar och lite finess lyckats montera in en iPad bakom skåpluckan i sitt kök. Resultatet ser ni här nedanför.


Vill du vara före Martin Timell med att göra din egna iPad-installation i köket så hämtar du instruktionsmanualen här. Tips från coachen: glöm inte att markera ut såglinjerna med hjälp av ett vattenpass innan du börjar såga i skåpluckorna. Skulle du dock ha glömt detta och nu sabbat din sista skåplucka så kan jag varmt rekommendera ett par nya, riktigt snygga och prismässigt mycket överkomliga köksluckor från IKEA.


Text: Filip Waenerlund

Kommentarer
Postat av: Strindberg

Nej du Filip, detta köper jag inte. Varför göra en mobil enhet stationär? Ok om den monterats i mitten av middagsbordet (tänk dataspelsbord a'la 80's), men detta...



Upprörande.

2010-05-06 @ 10:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback